BARA BÖCKER!

ETT LITET HACK I BOKHYLLAN.

Om böcker Permalink0
Här lyser bokrecensionerna med sin frånvaro. Jag har inte publicerat någonting på en dryg månad. Några böcker har blivit lästa under tiden men det har inte funnits någon ork att skriva något om det. Inte för att livet på något sätt är hemskt på något sätt just nu. Tvärtom faktiskt. Jag har lyckats få en tillsvidare heltidstjänst till sommaren i min kära hemstad, letar lägenhet som en liten galning och har fått napp på en intresseanmälan och denna underbara årstid med ljus och värme gör verkligen underverk för både själ och hälsa. Så livet är om något bara lite extra fantastiskt just nu.
 
Men som en liten baksida kommer sista rycket med studierna, en kandidatuppsats som verkligen hänger över axlarna och många parallella uppgifter som ska in för att äntligen få ett slut på detta. Jag kan se ljuset i tunneln, som att se att en bok man längtat efter att få läsa under lång tid helt plötsligt får ett release-datum och man bara går och längtar och räknar dagarna. Ungefär så. 
 
Så det har blivit lite fattigt med både böcker och recensioner relaterat till detta. Ett litet hack i bokhyllan kan man säga. Men förr eller senare drar det igång igen. Det gör det alltid. Tills dess får jag önska alla bokläsare en trevlig start på våren. Kanske kan man snart börja läsa utomhus i solstolen?
 
(Bild tagen från Google)
Till top